Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--ahlstrm-v1a.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--ahlstrm-v1a.com/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Hvorfor vælge mig? – Ahlstrøm.com

Dorthe Charlotte Ahlstrøm – derfor skal du vælge mig

Jeg er en passioneret underviser, vejleder, inspirator og virksomhedsleder. Gennem uddannelse og praksiserfaring har jeg rødder i såvel det teoretiske som det praktiske felt. Mine uddannelser og mine arbejdserfaringer er mange og alsidige hentet fra både den private og den offentlige verden.

Mit udgangspunkt er at alle mennesker børn som voksne gør det bedste, de kan, ud fra de forudsætninger de har og ud fra de omstændigheder, de er placerede i. Altså er der med den rette kærlige støtte, den rette indstilling og de rette metoder alle muligheder for udvikling og forandring, selv når de mest håbløse udfordringer står foran os. Endvidere er det vigtigt for mig at understrege, at jeg mener ethvert menneske altid har et valg, og ethvert konstruktivt valg starter med en bevidsthed i tanken. Hvad vi tænker, hvordan vi vælger at agere er af afgørende betydning for vores oplevelse af virkeligheden.

Min mission er at skabe mærkbare positive forandringer for enkeltpersoner og for grupper, personligt såvel som fagligt. At få mennesker til at føle og opleve at de er unikke, og at de har en mulighed for at vælge at forme det liv de ønsker, det være sig privat eller professionelt. Selv små forandringer kan være store successer. Det handler om mod. Mod til at se, at gøre og at nyde.

Jeg har en åben, positiv, livsglad, kærlig og kreativ tilgang til pædagogik, til mennesket og til livet. Jeg balancerer mellem både teori, praksisøvelser og praksiserfaring. Jeg inspirerer med engagement, kærlig humor og lethed. Jeg er kreativ og intuitiv, finder derfor ofte nye veje til løsning af problemstillinger. Jeg er en respektfuld,empatisk lytter og er hurtig og omstillingsparat.

Min passion er at være medvirkende til at netop du føler dig fantastisk og i live, med alle livets muligheder foran dig.

“Lad ikke livet slæbe afsted med dig – tag styringen – lev dit liv og elsk det”
– det vil jeg med glæde støtte dig i….kom nu livet venter ikke på dig!

  • Dorthe Ahlstrøm
    Dorthe Ahlstrøm Virksomhedsleder, coach, seminarielektor, dramalærer, lektor i musik og livsnyder.

    Jeg støtter jer, i at skabe det liv I ønsker – i at blive den bedste udgave af jer selv både privat og professionelt. Jeg støtter jer I at drømme og nå jeres mål –  i at udleve jeres passion. Jeg er kærlig, ærlig, vil skabe positive forandringer, gøre en positiv forskel. I er her for at lykkes og udfordringer er til for at overvindes og jeg støtter jer.

Kontakt mig

Skriv en besked til mig og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search