Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--ahlstrm-v1a.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--ahlstrm-v1a.com/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Kunderne siger – Ahlstrøm.com

“Jeg takker ydmygt for de fine ord. Det glæder mig, at jeg kan og får mulighed for at inspirere jer”

Faglig inspirationsdag hos Fagcenter for Autisme og ADHD, Ålborg Kommune.
Tema: “Det gode liv” 200 deltagere i Ålborg hallen.

“Dorthe Ahlstrøm berigede vores faglige inspirationsdag med sine tanker omkring, hvordan vi kan skabe det gode liv, både for os selv og vore kolleger.

Dorthes foredrag var både humoristisk, hjertevarmt og havde bund i en stor faglighed og livserfaring. Dorthe udgangspunkt var, at vi selv vælger, hvilket fokus vi vil have i vores liv, og om vi vil sprede gylle eller glæde.

Der var efterfølgende bred enighed i vores fagcenter om, at Dorthe har været med til at skabe DEN BEDSTE FAGLIGE INSPIRATIONSDAG I VORES HISTORIE
Camilla, pædagog

Forældreaften i skole og LBO: “Tag styringen og bliv en kærlig glædespilot for dit barn” 50 deltagere
” Genial opbygning af aftenens foredrag. Første halvleg, hvor Dorthe med god humor og meget ironi satte fokus på, hvordan vi selv er herre over de valg, vi træffer i livet. Hvor ligger vores fokus på det positive eller negative. Vi fik grinet af os selv, af Dorthe og paraderne var nede.

Anden halvleg var en mere alvorlig del med fokus på forældrerollen – at være grænsesætter og rollemodel. Selvom Dorthe går til biddet og er skarp og direkte i hendes budskab om acceptabel og uacceptabel adfærd som forældre, blev det meget positivt modtaget.

Forældrene gik fra aftenen med konkrete bud på hvordan man bør navigere for at skabe trivsel for børnene.”  Inge, leder

Forældrenes kommentarer til foredraget:
“Dorthe er en fantastisk formidler med positiv udstråling, man kan ikke undgå at blive fanget af det hum siger.”
“Dorthe rammer plet. Man stopper op og får set lidt på sig selv. Samtidig får man også noget brugbart med sig, som er nemt at anvende i dagligdagen.”
“Jeg er meget begejstret. Især om det at sætte grænser for børnene, være rollemodeller og vise, hvad der er acceptabel adfærd. Selvfølgelig ved de det ikke hvis ikke vi viser dem det. Det havde jeg ikke tænkt over før.”

Temadag: “Gi`den gas og bliv den bedste udgave af dig selv” 50 deltagere
“Vi brugte Dorthe som afslutning på en temadag og som optakt til julefrokost. Hun skabte fra start til slut en enorm energi i lokalet.
Hendes oplæg svingede mellem eftertænksomhed og voldsomme latterudbrud.

Vi blev MEGET inspirerede…kort sagt;
Den sad lige i skabet (store ord fra en nordjyde ;-))”
 Lars Lykke Knudsen, leder.

Forældreaften i børnehave: ”Musikkens betydning for børns skoleparathed”
”En aften med kloge ord, sjove indslag og en afslappet kontakt mellem foredragsholder og deltagere…næppe har vi oplevet forældrene værende så aktivt deltagende.

Forældrene udtrykte at det havde været en af de mest spændende forældreaftener, inspirerende og humoristisk.”  Susanne, leder.

Forældreaften i folkeskole: ”Trivsel” 75 deltagere
En fantastisk aften. Dorthe er super god til at holde et spejl op foran os, og vise os hvordan vi ofte løser problemer på er måde, der skaber endnu flere problemer.

Vi går alle inspirerede og glade hjem med positive tanker, der kan bruges konstruktivt i hverdagen.
Det har været en ren energiindsprøjtning” Gitte, skoleleder.

Kursus i børnehave
”Dorthe er inspirerende og sætter tanker i gang. Hun er god til at kikke ind bag hver enkelt af os og stille de rigtige spørgsmål. Hun igangsætter udviklingsprocesser hos os og fungerer super godt som tovholder, har overblik og samler op. Hun går tæt på hver enkelt, men med en god etik, og finder det, der gør en forskel.

Vi får brugbare redskaber med hjem. Super vekselvirkning mellem teori og praksis og mellem individuelt- og gruppearbejde” Joan, leder

Kursus dagplejere ”Trivsel” 250 deltagere
”Dorthe er en inspirerende humørbombe. Mage til livsglad person skal man lede længe efter. Selv en fredag aften kan Dorthe sørge får vi bliver motiverede. Vi bliver bekræftet i det, vi er gode til og får ny inspiration med os hjem.

Tak for et fantastisk kursus. Vi var helt ”høje” da vi kom hjem” Repræsentant for dagplejerne

Kursus børnehave ”Tid til at være en engel”
”Dagen bød på teoretiske oplæg og praktisk, anvendelige øvelser. Gode overvejelser, refleksioner og gruppediskussioner. Hverdagen har ændret sig drastisk efter kurset.

Arbejdsmiljøet er præget af positivitet og anerkendelse og vi glæder os til at Dorthe kommer i børnehaven og følger op på vores tiltag, så vi kan videreudvikle det fantastiske arbejdsmiljø”
Susanne, Souschef

Forældregruppe i folkeskole ”Tal ordentligt”
”Dorthe var konsulent og inspirator for os en hel lørdag. Det klarede hun med bravour.
Hun er aktiv lyttende, kommer med gode eksempler og har en coachende tilgang.
På sin glade humoristiske facon inddrager hun alle, så vi på visse tidspunkter sidder med åben mund og polypper og til andre tider er ved at tisse i bukserne af grin. Se det er læring af højeste grad. Dorthe kan skabe trivsel og glæde i en gruppe.

Det er fantastisk at opleve hendes væsen og store påvirkningskraft.” Christa, pædagog, logopæd. og forælder.

 6. kl. med lærere ” Stop mobning og bliv de bedste eksempler på skolen”
“Dorthe er super inspirerende og rammer perfekt børnenes niveau. Alle bliver set og hørt og hun er bredt favnende og inddrager alle. Der bliver virkelig taget hånd om og nået ind til problemerne. Børnene ville ikke hjem fra kurset og inviterede Dorthe på et besøg efterfølgende.

En fantastisk dag, hvor problemer og mobning blev vendt til en energi der fremover bliver brugt positivt til at skabe venskaber og være gode eksempler.” Lærere og pædagoger

Børnehave ”Teori-U i den pædagogiske praksis”
“Dorthe forstår at omdanne teori til praksis.
Du har en fantastisk viden og en fantastisk energi Dorthe.

Vi har fået et super godt redskab med os hjem til anvendelse i hverdagen. Vi har fået et energi-boost og har nu lyst og mod på at kikke fremad og give slip på det gamle. Vi glæder os til at tackle fremtiden.

Dorthe har et positivt og lyst sind, der smitter. Hun er en god formidler, der forstår at gøre teorien spændende og levende. Vi som kursister bliver utrolig engagerede, lukker nye ting ind…og har masser af redskaber med hjem fra kurset.

Vi ser nu muligheder frem for begrænsninger, tak Dorthe.” Anne-Mette, leder

Børnehavekursus ” Arbejdsglæde”
”Du er et livstykke med en fantastisk tilgang til livet og til dine medmennesker.
Du er god til at justere dig, hvis fokus ændrer sig og få samlet op og afrundet.
Du er skarp til at gennemskue folk, siger tingene lige ud med et glimt i øjet, så vi kommer til at reflektere over os selv i praksis.” Annette, leder

Kontakt mig

Skriv en besked til mig og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search